トップページデンマーク語目次>キャロライン・ウォズニアッキ 全豪オープン2018優勝2(デンマーク語)


オンラインストア
Amazon

Yahoo! ショッピング

楽天

ホテル予約
るるぶトラベル

JTB

トリップアドバイザー

Hotels.com

Internationale medier hylder Wozniacki: - Hun er den nye dronning

Internationale medier lader sig begejstre af det danske tennises og kalder hende 'den nye dronning' efter finalesejren.
Du kan se den nykåret Australian Open-mester i aktion fra WTA-turneringen i Rusland på TV 2 SPORT fra på tirsdag i næste uge.
Så lykkedes det endelig for Caroline Wozniacki.
Lørdag blev tredje gang lykkens gang for danskeren, da hun i tredje finaleforsøg snuppede sin første af tennissportens største turneringer. En Grand Slam
Og danskerens præstation er ikke gået ubemærket hen i det store udland. Således står flere internationale medier i kø for at hylde den danske tennisspiller.
- Caroline Wozniacki er den nye dronning af Australian Open og har endelig fået bugt med Grand Slam-tabuet, skriver italienske Gazetta dello Sport.
- Caroline Wozniacki vandt sin første Grand Slam efter en episk finale med verdens to bedste spillere, skriver amerikanske CNN.
Og roserne fortsætter i Spanien, hvor også sportsavisen Mundo Deportivo lod sig begejstre af Wozniackis finale-niveau.
Nu kan hun skrige glæden ud som mester af Australian Open efter en finale på højt niveau med spænding og smerte. Wozniacki er en historisk mester.
Og det er ikke kun karrierens første Grand Slam-titel, der kom i hus med lørdagens sejr over Simona Halep. Caroline Wozniacki er nemlig tilbage som nummer 1 på verdensranglisten for første gang i seks år.
- Efter en fabelagtig og intens præstation detroniserede Caroline Wozniacki hendes modstander, tog trofæet og førstepladsen på verdensranglisten, står der i franske l'Equipe.
Også de respekterede tennismedier er klar med roser til Wozniacki, men det er særligt dét faktum, at det endelig lykkedes at vinde ét af tennissportens største trofæer for danskeren, der fylder.
- Mere end syv år efter hendes første optræden i en Grand Slam-finale kan Wozniacki endelig slette fodnoten om, at "hun aldrig har vundet en Grand Slam", som i mange år har været vedhæftet hendes navn, skriver tennis.com
- Endelig lykkedes det. Caroline Wozniacki er en Grand Slam-mester, skriver WTA.
Australian Open hylder også den danske tennisspiller efter karrierens største sejr.
- Caroline Wozniacki er Australian Open-mester efter et spændende slag mellem to fantastiske krigere, der bød på ægte følelser fra begge spillere, står der på turneringens egen hjemmeside.
Næste gang Caroline Wozniacki skal i aktion er i den kommende uge i Rusland. TV 2 SPORT sender fra turneringen fra på tirsdag klokken 11.